oferta studenti

Vino cu legitimatia de student* la oricare din saloanele noastre, de luni pana joi, in intervalul orar 12:00-16:00, si vei primi o reducere de 20% la serviciile noastre.

*Legitimatia trebuie sa fie valabila in anul curent, si trebuie prezentata la receptie. Reducerea este valabila doar pentru partea de manopera, si nu se cumuleaza cu alte oferte. 

brave cut - ofera putere!

Datorita celor de la Fundatia Renasterea, o schimbare de look poate insemna un ajutor pentru femeile din viata noastra, care au nevoie de el mai mult ca oricand. Cum poti face acest lucru? Mai intai, impletesti parul in coada si il masori; daca acesta are cel putin 15 cm, el poate fi donat catre cei de la fundatie, pentru a fi transformat ulterior intr-o peruca. Cand te hotarasti sa faci pasul final, ce mai ramane de facut este sa vii la unul din saloanele noastre, unde iti vom oferi o reducere de 10% pentru schimbarea de look (partea de manopera). Tot noi ne vom ocupa de expedierea coditei, costurile transportului fiind suportate integral de salonul nostru.